el moderador pirata

Em costa explicar fins a quin punt aquest escrit el trobo profundament imbècil:

ue7

Així com vaig dictaminar que qui deia “tots els polítics menteixen” són de classe baixa, ara em sembla que amb aquest moderador tampoc podríem tenir una conversa sensata.

Què és la pirateria? Què són les normes? Què és legal?

Però la pregunta més important: Com sap el moderador què és “windows xp UE7” si no és ell mateix un pirata exemplar?

I n’estic convençudíssim que aquesta actitud (patètica per mi) té una base en el catolicisme que es porta a España (del que no és responsable Jesucrist ni cap altre apòstol).

No, en el fòrum no es pot parlar del “windows xp UE7” perquè és pecat. Tots sabem què és, alguns el fan servir, però parlar-ne és pecat. Perquè parlar-ne va contra el vigesimo-octavo manament de la bona persona. I com que el UE7 és ilegal, parlar-ne també, i al fòrum no podem ser ilegals. I el motiu pràctic de no parlar-ne és que podrien denunciar al fòrum per ilegal, i clar, la por actua com a auto-censura. Al final tot acte públic és un concurs de censura i mostra pública de virtuts.

Aquesta és la moral que practiquem.

La Inquisición Española segueix vigent, la mentalitat segueix amb nosaltres.

4 thoughts on “el moderador pirata

  1. Un escrit força interessant! Estic força d’acord amb tu. Paradoxalment, la vocació de servei públic que suposa un fòrum es trastoca perquè precisament aquest servei és públic, de cara a la galeria.
    I no se m’escapa que el fil parla del meu ordinador!

  2. què dius?!!, doncs aquest mateix portàtil li vaig comprar al meu pare. En volia parlar al bloc, però hi ha elements subversius desinteressats en la tecnologia que s’avorreixen quan en n’hi parlo.

  3. Pingback: nunca nueve » Google és un puto nacionalista español

  4. Pingback: nunca nueve » web 3.0: splinternet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *