Rick Astley a Razzmatazz

Ahir dissabte a les 5:22am sonava Rick Astley a Razzmatazz. I només hi ha un motiu perquè sonés: internet.

Pels que formeu part de la catosfera i no teniu visat per remenar la cua per l’anglosfera*, a la wikipedia podeu llegir l’història en català d’un Regne Unit que no és l’espanyol. Si teniu poc temps o poca curiositat podeu llegir això que és més curt.

Aquest és l’enllaç que serveix de broma (amb 12M de visions). I mirem a Last.fm com de la broma en surten 3974 oients, quan la segona cançó només en té 482.

I aquí la llista de notícies del digg sobre Rick Astley, lloc on jo em vaig trobar el rickrolling.

* Ara que hi penso, els anglesos es van inventar “internet” que porta el prefix “inter”, i després havia de sortir algun iluminat a inventar-se el terme “catosfera”? No m’estranya que tot vagi tan malament l’Estatut sigui una merda si el que sabem fer és empetitir retallar una cosa gran.

3 thoughts on “Rick Astley a Razzmatazz

  1. Té molt a veure amb el rickrolling. Tal com diu el teu enllaç: “due to the unstoppable phenomenon of ‘Rickrolling.’”

    I si cliques l’enllaç que he posat del digg trobaràs que vàries de les notícies més votades estan relacionades amb el premi MTV.

  2. vaja, pensava que estava mes o meny al tanto de les “modes” a internet pero hi ha coses que se m’escapen, si que es cert que em sona el terme rickrolled, pero no tenia ni idea de que anava

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *