en Pere Escobar s’ha anat

El Messi acaba de marcar un gol, força maco. El tema és que Pere Escobar ha dit “i Messi s’ha anat a la banqueta”.

I de cop i volta, m’ha semblat molt raonable allò que deia aquell de posar multes als de la tele que no saben parlar.

Pels que aprenen seguim aprenent català la frase correcta seria “i Messi se n’ha anat a la banqueta”.

3 thoughts on “en Pere Escobar s’ha anat

  1. N’hi ha qui d’això en diu higiene lingüística: quan ningú es rentava, no molestava que la gent anés bruta perquè ningú notava la pudor. Algun dia, s’assenyalarà amb el dit als que parlen segons unes normes arbitràries.

  2. i el mític “la pilota estava solta al mig de l’àrea”. Solta, del verb soltar

    Home, jo crec que a la gent que es guanya la vida comunicant el mínim exigible és comunicar correctament. Per tant, els periodistes que cobren per comunicar en un idioma determinat ho haurien de fer bé. O com a mínim, no molt malament.

    Gol a Gol és un altre exemple de periodistes que no saben paraules (quin vocabulari més limitat, per favor!) i que les que saben, les usen de forma excessiva i molts cops errònea. Ahir vaig canviar de canal tot esgarrifat!)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *