pirates pro software comercial

Piracy Hurts Open Source Also!
Most of my student friends were using pirated versions of Photoshop at home because they couldn’t afford the real thing, and because it was what they were learning to use in class. I showed a few of them the benefits of using GIMP instead, and the response was total rejection of GIMP. It was unfamiliar, it had no perceived benefits over Photoshop, and most of all, it wasn’t even any cheaper than a pirated version of Photoshop.

Aquesta reflexió me l’havia intentat fer algú que fa servir FreeBSD.

I malgrat que la reflexió és correcte, també hi ha la lògica inescapable que quan un tecnocrata fa un programa, no hi posarà gens d’esforç en que sigui apte per la gent que no sap de tecnologia. Es necessita la mentalitat comercial per fer un sistema operatiu que el puguis fer servir sense que hagis d’aprendre a fer-lo servir (diguem-li Windows).

I consti que jo sóc dels que fa informàtica perquè l’entengui jo mateix, sense aquesta mentalitat social comercial.

Leave a Reply

Your email address will not be published.