pes2009

Em venia de gust penjar una foto del Pro Evolution 2009. Els gràfics han millorat moltíssim, i la jugabilitat també. Encara que costa més marcar, també costa menys driblar.

Noname5

Per jugar-hi en alta definició (1920×1200) m’he canviat la targeta gràfica. Tenia una ATI x1600 comprada per 137€ el Febrer 2006, i ara m’he comprat la ATI 4670 per 80€. Casi a meitat de preu, i més del doble de potent. Compareu: 5,6GFLOPS vs 480GFLOPS (ho he fet bé?).

Pels que vulguin valorar comprar un ordinador a trossos, dir que ara em compraré aquest dissipador, i així l’ordinador tornarà a ser silenciós.

També ho relaciono amb allò de la informació sigui diners, i és que per una mínima inversió en un ordinador bàsic pots jugar millor que en una vídeoconsola. Aquesta idea ja la vaig citar.

Per últim dos enllaços de quan vaig parlar del pes6, i del pes2008. La pròxima entrada serà el pes2010, joc que se seguirà jugant amb la PlayStation 3, i els d’ordinador jugarem amb un pepino quàntic. 😆

I no puc evitar recordar una aposta que vaig fer quan feia setè o vuitè d’EGB (farà uns quinze anys). Ell deia que algun dia les vídeoconsoles serien millors que un PC, i jo li deia que els ordinadors seguirien sent millors, ja n’eren llavors. En fi company, siguis on siguis, em deus una pila de pasta :mrgreen:

One thought on “pes2009

  1. Pingback: nunca nueve » Demo FIFA11

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *