curiós perfil del lector

Si miro tres fets rellevants que han passat els últims dies, tinc la impressió que qui pugui llegir aquest bloc té una personalitat diguem que curiosa.

El primer és que l’escrit sexe ecològic és el més visitat els últims tres mesos. I només va ser escrit fa un mes. Supera en visites a textos que han tingut el triple de temps per ser llegits.

El segon és que l’escrit legal del gimnàs DiR és la foto més vista en els últims tres mesos també. I la vaig penjar fa deu dies!

El tercer és que només tres persones volien anar a la festa d’aniversari.

O sigui, us agraden els temes legals, el sexe, però no les festes?

I a mi que m’agrada parlar de tecnologia… 🙄

5 thoughts on “curiós perfil del lector

  1. A mi aquestes coses se m’han de dir per altres vies que no siguin el blog! Ara mateix, tot i que els llegeixo per sobre, només és de vegades. Se’m va passar l’entrada de la festa d’aniversari! Per cert que et preguntes sobre el curiós perfil dels teus lectors… però i el teu perfil, no és també curiós per a tractar tots aquests temes?

  2. bé, jo vaig escriure allò del sexe com una broma, la carta legal la va fer el DiR, i la festa, bé, és una festa, no té més. Potser és perquè sóc jo mateix, però no ho veig tan curiós com el comportament dels lectors.

    vagi bé, moz 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *