craquejant wlans

Fa anys que esporàdicament m’interesso pel craqueig de wifis, però no ha estat fins ara mateix que ho he aconseguit. El Caballé em va fer renéixer l’interès.

Per craquejar wifis, el més complicat és trobar el maquinari adequat i després el programari que el reconegui i faci rendir. Jo, després de provar amb varies combinacions he fet servir el Comtrend CT-WN4320Z que venia amb el router Comtrend CT-536+ de Jazztel, i aquesta distribució Linux que porta els drivers empaltats per monitoritzar.

La part pràctica ha estat arrencar l’ordinador amb aquell CD, posar l’usb wi-fi a monitoritzar, veure un llistat de les wifis (“airodump-ng eth3”), escollir-ne una que pugui craquejar i escriure “airodump-ng -c x –bssid xx:xx:xx:xx:xx:xx -w output eth3”. El fitxer “.cap” que produeix l’he posat al programa WLAN_Ripper, i en tres segons he tingut la clau.

I això, que explicat sembla tan fàcil, m’ha portat força feina, sobretot de llegir, triar, entendre i aplicar.

Hi ha molts tutorials per craquejar weps, jo he fet servir aquests dos.

Per acabar hauria de justificar el craqueig de wifis alienes 😕 Començar dient que el meu router l’he tingut obert i tancat en mesos alternatius per veure si realment notava quan algú altre també feia servir el meu ADSL. No puc dir que ho notés. I quan creia que ho notava i tancava l’accés, de fet, seguia anant igual de lent, o així ho percebia.

Si Hernando de Soto deia que el problema dels països en desenvolupament és un sistema de propietat ineficient que, per exemple, t’impedeix formalitzar la compra d’un immoble ràpidament, el problema que tenim nosaltres és que t’has d’esperar un mes per tenir ADSL.

Si Hernando de Soto deia que el problema dels països en desenvolupament és un sistema de propietat informal que, per exemple, ha de sobreviure a la corrupció, el problema que tenim nosaltres és que no podem accedir a internet si no paguem un preu desorbitat.

Si Hernando de Soto deia que el problema dels països en desenvolupament és la convivència de diversos sistemes de propietat amb diferents regulacions, el problema que tenim nosaltres és que has de pagar línia de telèfon amb ADSL a casa, i si vols internet en el portàtil t’has de comprar un altre modem per fer-lo servir en rets de mòbil.

7 thoughts on “craquejant wlans

  1. Jo tampoc no he entès res, entre les faltes d’ortografia i la meva incapacitat informàtica, m’he quedat igual que abans de llegir: no he adquirit coneixements nous.

    El que més m’ha sorprès és l’ús de les paraules maquinari i programari en lloc de hardware i software. Conec un informàtic que no suporta aquestes dues paraules catalanes.

  2. si diguessis no són les faltes podria corregir-les.

    he fet servir les paraules maquinari/programari perquè m’ha fet gràcia fer-ho.

  3. jo vaig viure uns mesos de gorra el wifi del veí, que vaig crackejar de bollo perque després ja no m’ha sortit més. Ara pago adsl religiosament ,també he provat de deixar algun temps la xarxa oberta fins que també em sembla que algú s’està propassant.

  4. Pingback: nunca nueve » wi-fi gratis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *