cabdal punt com

M’he comprat el domini cabdal.com, ja veureu com serà un domini important, cabdal diria jo.

Ja està. Això és tot.

5 thoughts on “cabdal punt com

  1. Bé, en veritat et dic que el vaig comprar fa 5 mesos, però imagino que avui també en queden de .com, .net i .org, imagino, vaja. Tampoc sóc cap expert. De fet, per ser honest, no en tinc ni idea. 😐

  2. trobo que es un bon nom a més l’has comprat per deu anys 🙂 en aquest temps al món d’internet poden passar moltes coses bones

  3. L’he comprat per deu anys, bàsicament perquè els del registre m’omplen la bústia d’emails tres mesos abans que caduqui, i si ho renovo cada any vol dir que em passo una quarta part de l’any fastiguejat. I si tens varis dominis repartits en l’any et fastiguegen sempre!

    I també pel preu, ara he fet números i finalment, cada any de renovació m’ha costat 5,68€. Preu fantàstic avui, i fantàsticament fantàstic d’aquí deu anys :mrgreen:

  4. Pingback: nunca nueve » Partit de la Independència Verdadera

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *