La crisi es passeja pel Passeig Maragall

IMG_6947

Això que tenim aquí és un tros del Passeig Maragall, l’illa que fa cantonada amb Carrer de l’Art. El passeig és bastant comercial, i fins i tot tenen la seva associació.

Ara repassaré els locals comercials d’aquesta illa:

Començant per l’esquerra: hi havia una franquícia de Tecnocasa, franquícia que s’ha mogut una mica més enllà a un local més petit. Al costat hi havia una botiga petita de roba estil hippy. Veiem que els dos locals tenen el mateix cartell de lloguer.

Al costat hi ha una fruiteria regentada per xinesos. Al costat una Caixa Terrassa. Al costat hi havia una altra immobiliària que ha tancat directament. Al costat hi ha el típic basar xinés. I al costat hi havia una La Caixa que han tancat recentment i han agrupat els clients a una altra La Caixa que hi ha allà mateix.

El resum de l’illa és: 4 locals per llogar, 2 locals de xinesos i una Caixa Terrassa.

Esperem que els xinesos tinguin una llibreta a la Caixa Terrassa 🙄

Leave a Reply

Your email address will not be published.