cinc dies de cinc anys

Fa cinc dies que aquest bloc va fer cinc anys. Però què són cinc anys en la vida d’una abella? Doncs, francament, són unes quantes vides.

Havia pensat si fer una festa/trobada/meeting/vesprada per sociabilitzar-nos un poc ja que l’hiper-mediàtic Manuel Castells ens va dir que aquells que internetejen són més sociabilitzants i, en conseqüència, estan més sociabilitzats (és sociòleg l’home).

Si us plau, aquí podeu votar el dia que preferiríeu.

Tot en molt condicional perquè tampoc sé si s’acabarà fent. Però si es fa, seran convidats especials en moz i na mei per l’únic motiu que tinc una certa constància que llegeixen el bloc des que era ben petitet.

Hi estan convidats tothom que estigui llegint el bloc i hi tingui un cert interès.

4 thoughts on “cinc dies de cinc anys

  1. Felicitats.

    Jo sóc una neòfita en el teu bloc, i no em mereixo ser una convidada especial (:P), he votat d’aquí a un mes, però no tinc la certesa de poder anar a la festa/trobada/meeting/vesprada. Pro almenys he butat.

  2. Encara esperem els posts dedicat a la India que ens vas prometre. La gent va opinar i no en vas fer cas, com sabem que no passarà el mateix amb la data que votem? Qui confia en Mai9? Qui confia en Gilbert Grape?

  3. el motiu és que no tinc adsl a casa, i des de la feina no estic inspirat per escriure aquells pensaments. Espero tenir adsl a casa prompt i escriure-ho. El que em vas demanar tu el tinc mig escrit al cap.

    paciència Rikki, més ha trigat l’Estatut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *