arròs o nocilla?

IMG_6951

Després d’un mes a la Índia menjant arròs amb llenties en salsa picant, per fi ja puc tornar a menjar Nocilla del Comerç Just i recuperar el meu sobrepès mentre “[consigo] que muchas familias recuperen la esperanza en un futuro mejor. Colabora con nosotros consumiendo la crema de cacao de la gente solidaria”.

Malauradament, (igual que a can Triodos) encara no ha arribat el moment de ser solidaris amb els catalans ni d’aconseguir que recuperin l’esperança en un futur on els pots de Nocilla Solidària vagin etiquetats en català puguin ser consumits en la llengua autòctona.

Si els catalans tinguessin una multinacional estrangera que els estafés diners donant-los menys del que realment els pertoca pel producte que generen, segur (però, segur de veritat) que els d’Intermon-Oxfam ja estarien “manos a la obra” per ajudar-nos.

6 thoughts on “arròs o nocilla?

  1. pregunta tonta: perquè els productes que s’estalvien intermediaris (diuen ells) tenen el mateix preu o superior que aquells que passen per trescentes mans i donen un fotimer de beneficis?

  2. doncs no ho entenc. Si hi ha menys intermediaris hauria de ser més econòmic, no? Així veuriem que és realment just, perquè ens cobren el que és just i li paguen a l’origen el que és just. A gràcia vaig anar a una que està al c/asturies que més que comerç just és comerç piju, per les inutilitats que venen i als preus que ho venen. 🙂 I la morterada que deuen pagar de lloguer, clar, perquè allò tenia més metres quadrats que l’hipercor.

    A mi em dóna la impressió que això del comerç just és, amb perdó, l’excusa per guanyar encara més calés tot portant ulleres de pasta i obrint molt les “a” i sense neutres :-). Tot i que parlo desde la ignorància, aviso 🙂

  3. si, tens en part rao. De fet, el meu comentari era mig serios mig en broma. 😉

    be, de fet, totalment en broma perque aixo que el valor afegit sigui la justicia es bastant sarcastic, pero ho volia dir que pogues sonar serios, i be, ho he aconseguit 😉

  4. Pingback: nunca nueve » Bon Preu

  5. Pingback: nunca nueve » hi ha pela en els jocs d’ordinador!

Leave a Reply

Your email address will not be published.