torrents que es baixen sols

Slyck News – MiniNova Introduces Remote Downloading
“Now, if you’re at work and see the latest album of your favorite featured artist, just hit the ‘Add to bookmarks’ button,” reads today’s announcement. “The torrent is added to your bookmarks and personal feed, and within a few minutes your BitTorrent client at home will refresh the feed and notice the new torrent. Your client will then start downloading the torrent in the background, so when you come home you can listen to the album right away.

Oh, Déu Meu! Ara podràs fer que el teu ordinador es baixi un torrent simplement recordant el teu login de mininova.org!

3 thoughts on “torrents que es baixen sols

  1. Hola Gerard,

    Sóc una usuaria de Thunderbird Portable fa temps i he vist que has treballat en el tema així que espero que em pots ajudar…Vaig desenxufar el meu pen drive on ho tinc guardat, i al tornar a ficar-ho diu que s’ha de reinstal.lar i dona error de no trobar l’arxiu Thunderbird.exe. Tinc la versió 1.5.8.0 i vaig baixar el 2.0.0.140 i encara no va funcionar.

    Visc a Barcelona i estaria molt agraïda si em pots dir que he de fer per recuperar els meus arxius que están guardats al inbox, etc.

    Moltes gràcies,
    Katherine

  2. Pingback: nunca nueve » ajuda informàtica, per part meva

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *