pack estiu

IMG_4288

Aquest seria el meu pack per sobreviure l’estiu davant de l’ordinador. Havia mirat alguns ventiladors i al final m’he decidit per aquest estil turbina perquè feia més vent que els convencionals ocupant menys espai físic, estèticament també m’agrada i també fa poc soroll. 15€ a les ferreteries Jané. Tecnologia Murciana.

El que m’ha costat més és trobar com beure aigua. Primer tenia moltes ampolletes petites a la nevera, però tenia massa feina omplint-les. Les ampolles més grans deixaven la taula mullada i s’escalfaven massa ràpid. També vaig comprar una tassa-termo de 420ml i l’anava omplint d’un bidó de 5 litres que tenia a la nevera. Tampoc anava bé, encara que inicialment semblava que sí. També vaig comprar un bidonet d’aquests termo d’anar d’excursió d’alumini d’un litre, que tampoc m’anava bé perquè sempre l’havia d’estar omplint.

I finalment m’ha convençut aquest termo per ampolles de litre i mig comprat a un basar xinès pel noble preu de 2,5€. Va bé perquè pots tenir dues ampolles a la nevera i quan tens set només l’has de treure i posar-la a la funda. I l’ampolla buida o calenta simplement la deixes per allà sobre i omplir-la és ben ràpid.

Un detall és que deixo l’ampolla sense tapar i la pròpia tapa piramidal manté el fred encara que no cordi la cremallera. I quan poso aigua al got la tapa s’obre per la inclinació. He vist altres termos per ampolles, però no són com aquest. 😉

2 thoughts on “pack estiu

  1. és que jo no vull ajupir-me a terra cada vegada que tinc set, i encara menys relliscar amb el terra moll, per no pensar en l’aigua calenta, becs 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *