SteelSeries Ikari Laser

Tenia una setmana per decidir-me amb el ratolí SteelSeries Ikari Optical que havia comprat per 38€. Doncs ja m’he decidit i l’he anat a canviar per un SteelSeries Ikari Laser, que val 57€.

IMG_3986

Aquesta seria una foto des del davant, el toc borrós li dóna un toc tecnològic bastant xulo.

IMG_3985

Aquesta altra foto és per explicar com s’ha d’agafar. El dit polze i l’anular agafen el ratolí pels costats reposant sobre les protuberàncies què veieu a la primera foto.

IMG_3993

I la última foto és de com l’agafo jo. Com que poso el dit anular en el botó dret i el mitger sobre la roda, només em queda el dit petit per recolzar. Jo hauria agraït més amplitud dels botons, perquè tal com està fet em queden els dits un poc estrets.

El que m’ha fet decidir pel Laser és aquest article del que en cito un trosset:

SteelSeries Ikari Optical and Laser Mice :: TweakTown
the Laser at $60 or so […] doesn’t just cover the cost of the laser diode technology, as the Ikari Laser is a far more advanced mouse in terms of features than the Optical, and this is reflected in its pricing as well.

L’òptic només permet 400/800/1600 DPI, i jo ja havia vist que necessitava quelcom entremig dels 800 i 1600. El làser permet 800, 801, 802, 803, mireu quina exactitud. Permets salts d’un en un però després el botó de dalt salta entre dos números, només. (era per deixar-ho clar).

Si mireu les fotos veureu que l’òptic té la superfície brillant i el Laser mate. El brillant és més relliscós i el mate s’agafa millor.

Un altre motiu és que el Laser et permet configurar els butons, mentre l’òptic no. I encara que jo tinc pensat fer totes les configuracions amb el AutoHotkey, em sentia una mica presoner de la configuració de fàbrica.

De fet, 40€ ja em semblava hiper-car quan vaig comprar divendres l’òptic, però amb els 4 dies que l’he tingut ja l’he après a apreciar. Espero que d’aquí un any el segueixi apreciant.

Fer notar que dues persones que els he comentat la compra, dues que s’han exclamant pel preu. Si pots tenir un ratolí de 10€ fet a la Xina, perquè tenir un ratolí de 60€ fet a la Xina però dissenyat a Dinamarca? I després diem que volem “apostar per les noves tecnologies” i “invertir en I+D”. En fi.

Ah, molt important. Venen aquest ratolí dient que és per jugar. Jo no tinc pensat jugar-hi, però si que puc apreciar un ratolí que es mou i s’adapta a la mà molt millor que els altres. De fet, ara que hi penso també diuen que tenir dues pantalles, o tenir una pantalla de 24″ o 30″ és pels que dibuixen amb l’Autocad, i jo les tinc i no ho faig. El meu pròxim repte és comprar-me un Lamborghini per anar a fer cua a Martorell. 🙂

One thought on “SteelSeries Ikari Laser

  1. Pingback: nunca nueve » nou ratolí, el Razer DeathAdder

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *