SonyEricsson C905

Sony Ericsson’s 8.1 megapixel C905 breaks free – Engadget

Aquí tenim un telèfon que voldria avui mateix, però no sortirà fins a finals d’any.

Els motius per tenir-lo són: pantalla de 2,4″ i 320×240 píxels, càmera de 8MP amb flaix de Xenó i detecció de cares i estabilitzador d’imatge, aGPS amb Google Maps, auriculars sense fils per bluetooth, sortida de tele (!), WiFi amb DNLA* i una targeta M2 de 2GB.

Si fa tres mesos m’agradava aquell telèfon, ara prefereixo aquest :mrgreen:

PD: llegiu els comentaris de la notícia per tenir una valoració real del mercat dels mòbils avui.

* el DNLA vol dir que un altre aparell pot reproduir sense fils els fitxers que tinguis al mòbil

9 thoughts on “SonyEricsson C905

 1. M’he quedat així al veure-ho :O

  És una camara? Un mòbil? Un GPS? Un walkman? …
  Ho te tot i a més de debò, pinta molt bé.
  Ara jo com el moz també estic més que content amb el meu W200i, em va de conya sense fer tot això 😛

 2. certament jo també estic content amb el meu W810, però unes fotos més grans, una pantalla més gran i GPS, doncs no està de més 🙂

 3. jo voldria saber si la predicció d’escriptura la porta amb català, ja que el sonyericsson alguns, nomes porten el idioma, als nokia al menys porten la predicció, per cert el telèfon una passada, jo ting el 810i i estic mol conten, amb fot lo del catala i m’estic plantejant de passar-me a nokia nomes per això, crec que amb de fer país.

 4. no ho se si tindrà prediccio de text, hi havia una web de la generalitat sobre mòbils, pero no recordo quina, elteumobil.cat o alguna cosa aixi.

 5. jo voldria saber si la predicció d’escriptura del k530i és en català, ja que me’l venen per 115 € però si ni te l’aplicatiu en català, passo…

  gràcies,

 6. Aquí hi ha una pàgina amb els mòbils de SonyEricsson en català, però no surt el k530. De totes maners, 115€ ho trobo molt car per aquest mòbil, eh! Els de Yoigo tenen el k800 per 89€ si fas contracte, i el k530 per 19€!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *