el Firefox de TV3 en Castellà

Firefox 3 i la vergonyosa TVE3

Que hagi passat que TV3 faci la notícia del nou Firefox 3 en castellà ho trobo profundament patètic i imbècil. I si TV3 fos la meva, fotria fora des d’ahir l’imbècil que va fer la notícia. Que se’n vagi a treballar al 20 Minutos si no en té ni idea de res.

I és encertadíssim aquest comentari d’aquest:

L’Espai Internet segueix la tendència del govern d’esquerres de fer informació “espanyola” però “en català”. I com que tothom és humà, de vegades se’ls escapa la informació espanyola en castellà, que és la més natural. Això també ho fan al Polònia, a l’APM o als TN. Els referents són espanyols explicats en català i de tant en tant en castellà.

I també penso el mateix en això del Polònia. I els vaig enviar un email per fer-los saber que n’estava fins a la punta del cacauet de tant polític español, i ells em van respondre per omissió d’email i per reiteració televisiva, i jo els vaig respondre novament per omissió televisiva.

Deixeu-me que us recomani un programa televisiu de sàtira política: The Daily Show. És tan bo. De veritat, tan bo, que us decebrà quan el mireu. El meu somni seria fer un programa semblant a Catalunya.

Això de la Tele3 ho he trobat a través de Saül Gordillo rebotant a Vicent Partal.

5 thoughts on “el Firefox de TV3 en Castellà

 1. costa d’entendre que un govern amb erc pel mig sigui menys independentista que un de CiU oi? I mira que CiU d’indepe més aviat poc.

  El canvi realitzat per la CCRTV amb el nou govern ha estat tan lamentable…

 2. L’enemic està a casa….i és diu “Pepe” Montilla….

  Mica en mica estan aconseguint la seva fita d’espanyolitzar Catalunya.

  A tot això ara només cal sumar-li la problemàtica destapada a Catalunya Ràdio per en Bassas.

  En fi….a on anirem a parar?

 3. Pingback: nunca nueve » inseguretat israeliana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *