Què diu GenCat.Cat que sóc

Secció. Web a web. Generalitat de Catalunya
Mai 9
Weblog sobre tecnologia i alguns pensaments de l’autor.

Voldria informar als 1114 visitants que no tornen mai més a aquest bloc, d’on és que han anat a parar segons la visió de la Generalitat de Catalunya. I als que tornen de tant en tant podeu comparar la vostra visió amb la de l’organisme regional gestor de les particularitats perifèriques.

Un cop he situat als lectors, em situo a mi mateix. Començar per dir que aquest bloc no es diu “Mai 9”, sinó que es diu “nunca nueve”. Que fa de mal llegir pels nacionalistes identitaris de can gencat.cat? Doncs mira, mala sort. “mai9” (sense majúscula i sense espai) és el pseudònim/nick/nom-que-ningú-m’haurà-pres que faig servir per registrar-me pels llocs (i alguns cops em reconeixen cosa que em fa molt feliç).

I la frase explicació que resumeix aquest bloc és “mai nou a gust a tothom”. Que no s’entén? Mireu, al Dalí tampoc l’entenien i no el van resumir amb un simple: “pintures i alguns pensaments de l’autor”.

4 thoughts on “Què diu GenCat.Cat que sóc

  1. Pingback: nunca nueve » tornar a la tecno

  2. Pingback: nunca nueve » la gent ja no compra gel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *