Maxed Out

Maxed.Out.2006.LIMITED.DVDRip.XViD-ESPiSE Torrent – btjunkie

Recomano aquesta peŀlícula. És sobre targetes de crèdit i el problema econòmic que suposen als Estats Units.

A la peli parlen de les targetes de crèdit “Providian”. Jo tinc en tinc una que es diu “Obsidiana”. Els noms són del mateix estil i la funcionalitat és la mateixa: fer-te sentir còmode pagant sempre a crèdit, acumular deute, i que no el tornis mai però paguis els interessos. Abans es deien “www.CapitalOne.es”, però van canviar el nom fa un any, canviant-me les condicions d’ús. És obvi que busquen fer el mateix que fan a USA, que és el que retrata la peli.

A la peli expliquen com abans del 2005 les persones es podien declarar en bancarrota o fallida, i ho feien, però això impedia cobrar als bancs i aquests van aconseguir aprovar una llei que impedia declarar-se en fallida, de manera que avui l’única manera que tenen d’escapar-se del deute és la mort, i bé, la peli explica com la gent es suicida.

Els espavilats com el Gam que saben tan bé les conseqüències de tot diran que això és culpa de la gent que no saben on es fiquen. La realitat és que viure en la societat avançada en què estem ha de voler dir que has de poder viure amb targeta de crèdit sense haver d’estudiar econòmiques. Perquè hi ha gent que es passa el dia dissenyant i pensant les condicions de la targeta de crèdit.

I això que passa amb les targetes de crèdit a USA, té les mateixes característiques que la cobertura sanitària que veia a Sicko de Michael Moore.

3 thoughts on “Maxed Out

  1. Pingback: nunca nueve » cash4gold a la super bowl

  2. Pingback: nunca nueve » educació amb dividents

  3. Pingback: nunca nueve » pirateria acceptada

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *