La Caixa parla malament

Vaig anar a ingressar uns diners a plaç fix l’altre dia a “La Caixa” i no m’acabaven d’oferir el tan per cent que ofereixen altres entitats, i llavors els de “La Caixa” mateix m’explicaven que el motiu és perquè les altres entitats han fet hipoteques al 110% del valor del pis quan La Caixa només al 80%, i clar, amb la “La Crisi” ara han de buscar líquid per tapar els forats.

I ho escric perquè no li he pogut dir al de “La Caixa” que em sembla molt lleig que des de “La Caixa” es dediquin a parlar malament de les altres entitats generant por de la seva solidesa financera.

Espero que el departament de relacions públiques i màrqueting 2.0 no em busqui en la seva base de dades i em deixi sense punts estrella. 😕

Leave a Reply

Your email address will not be published.