zeitgeist, the movie

Em van recomanar aquest documental, i ara el passaré a comentar. 🙂

N’he vist bastants de documentals alternatius sobre política americana. Aquest, aquests, aquest. Aquest em va agradar.

El documental té tres parts. La primera parla del cristianisme. A mi em sembla que tot el que diu pot ser cert, però el que diu no serveix per desacreditar la religió. Com a mínim no la que he vist jo, la que hi ha per Amèrica potser si.

Segon. Les torres bessones i Bin Laden i Iraq. Jo cada dia ho tinc més clar que les Torres Bessones no van ser un simple atemptat terrorista. Hi ha massa peces que no encaixen a la versió oficial.

La tercera part la fan servir per indicar que hi ha una conspiració amagada que ens domina i etc etc. Les coses concretes que expliquen poden ser certes, però les conclusions no.

Admeto fins i tot que les tàctiques de Bush siguin similars a les de Hitler, perquè, en el fons, és molt dificil inventar-se res. Fins i tot jo n’he parlat anteriorment.

Tampoc em crec que estiguin preparant un govern mundial per oprimir-nos. És més, crec que un govern mundial és positiu i me n’alegro que l’estiguin preparant.

El documental està en contra d’una unió governamental entre Canada, USA i Mèxic perquè diu que faria desaparèixer la Constitució d’USA. I quan diu això el que vol dir no és que estigui en contra de la unió, el que vol dir és que està en contra que el Bush es salti la Constitució, cosa que ja fa, per cert.

I és més: la manera de parar-li els peus a Bush és amb un govern mundial. Ho vau veure com no va poder obligar a la ONU a declarar la guerra amb Iraq, oi?

De la mateixa manera que els ciutadans necessitem un Estat amb polícies que ens protegeixin de matar-nos entre nosaltres, necessitem un Govern Mundial que ens protegeixi que un Estat es llevi al matí i vulgui envair a un altre.

Tot sigui dit que Kosovo s’ha pogut independitzar perquè el Govern Continental d’Europa l’ha deixat. Ja vau veure com Serbia no volia oi?

Pròxim documental: American Zeitgeist que l’he trobat buscant aquest altre zeitgeist que estic comentant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *