teclat nou (el 4000)

Passant per sobre la voluntat del venedor estúpid “jonnym77”, he aconseguit un dels teclats que ven a eBay. 14€ m’ha costat amb els ports i tot.

Malauradament el teclat no porta el tros de plàstic que eleva la part frontal. Em sembla que aquesta va ser una de les preguntes que li vaig fer al venedor i ell enlloc de contestar-me em va bloquejar. En fi.

IMG_2519

Aquí tenim el nou teclat i l’antic (i el més antic). És curiós com abans, tot el relacionat amb els ordinadors era beix i ara tot és negre. Sense voler-ho tinc la caixa negra, les pantalles negres, el lector òptic negre i, ara, el teclat negre. La regleta que alimenta l’ordinador també és negre i només sobreviu el ratolí beix. Ah, i els altaveus.

Per ara només he escrit aquesta entrada del bloc amb el nou teclat, i en destaco:

Havia llegit que feia poc soroll, però és una sensació estranya que sigui tan silenciós.

També a destacar que és molt prim. Queda molt arran de la taula i només sobresurt el bony del mig.

Però el més destacable és la banda de pseudo-pell que té per recolzar el canell. Comodíssima. A més és toveta!

Jo me’l volia comprar des que va sortir a finals del 2005, però esperava que sortís al mercat español, però sabeu què? Microsoft España no ven aquest teclat. Així doncs el teclat comprat és de disposició sueca/finesa. I enlloc de tenir la tecla identitària “Ñ”, té la “Ö” que és molt més cösmöpölita 😀

Hi ha piles d’articles comentant aquest teclat, jo us apunto a aquest perquè té moltes fotos.

Una cosa més: per apreciar aquest teclat heu de teclejar segons els principis mecanogràfics (és a dir, amb tots els dits).

La meva recomanació és que no trigueu tres anys en comprar-lo com he fet jo. 🙄

[editat] Trobo que és molt curiós que no venguin el teclat a España. I per què no? el venen a França, a Finlàndia, a Alemanya, Holanda, fins i tot a LatinoAmerica. És decisió d’algun friqui de Madrid? La central de Microsoft ha decidit protegir-nos de teclats boteruts? Com reaccionaria l’orgull nacionalista español ibèric si mai arriba a saber que els latinos tenen un teclat que ells no podran tenir mai?

3 thoughts on “teclat nou (el 4000)

  1. Doncs jo ja en voldria un, però si dius que no el venen aquí… i tampoc no tinc gaire clar de si sóc capaç d’escriure amb els deu dits. Em sembla que n’hi ha un que no el faig servir mai de mai. I després el cas és que miro el teclat per acabar de decidir si és exactament la lletra que vull escriure, i per això no sé si m’aniria bé tenir lletres cösmöpölites, com el teu…

    Però això que dius que és silenciós, la veritat és que ha de ser molt útil per quan no vols que et sentin teclejar 😛

  2. tu que saps tantes coses segur que aprendràs en un no res on està la tecla desitjada, i sinó sempre pots provar, en altres coses ets força aventurera 😉

    seriosament, al costat de casa n’hi ha un que ven etiquetetes per posar en teclats extrangers, si tal és la necessitat us n’hi podeu apropar-vos-en-hi.

  3. Pingback: nunca nueve » informàtica portàtil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *