Obama, el negre

L’altre dia en una bonica sobretaula algú de qui en tinc una bona opinió (i a més és Doctor, que no metge) va dir que tot el que tenia Obama era que era negre.

I jo li vaig dir que no. I enlloc d’explicar-li perquè vaig adonar-me que el que jo sé ho sé per internet, no per la tele. I de fet, no sabia com explicar-li, però sabia quin enllaç enviar-li.

I l’altre dia la meva mare em va dir que havia sentit que Obama era musulmà. Cosa que és mentida.

És una sensació molt curiosa adonar-te que el teu dia a dia no és el dia a dia de la gent que t’envolta. El meu dia a dia inclou saber aquestes coses.

Avui he vist dos documentals sobre aquest bon home. Aquest, i un altre a TV3 crec que era aquest.

I si voleu viure l’actualitat, mireu aquest vídeo del pastor de l’església on va Barack, que ha estat polèmic. I mireu després el seu discurs de resposta a la polèmica del vídeo.

Barack ha sabut aprofitar un atac per demostrar les seves virtuts, i al final n’ha beneficiat. A hores d’ara em sembla bastant clar que Obama guanyarà Clinton.

I ara tinc ganes de dir-vos que jo ja vaig escoltar el discurs d’Obama en el congrés demòcrata del 2004 (l’any del Kerry), i el vaig escoltar perquè ja llavors va sobresortir d’entre la resta. I us puc dir que diu les mateixes coses avui que fa 4 anys.

Per cert, ni el Doctor ni la Mare llegeixen aquest bloc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *