MP3 – oliver

Joan Miquel Oliver – Hansel i Gretel

Fa més de dos anys aquest bloc tenia una secció setmanal de nom “MP3” que consistia en que jo penjava un mp3 d’una cançó que creia que es mereixia ser coneguda. Aquella secció va desaparèixer sota les ires de la IFPI.

Avui la renisc (renéixer en valencià) per apuntar a aquesta cançó de Joan Miquel Oliver que he conegut de la mà del màrqueting musical de last.fm.

I només l’enllaço perquè es pot escoltar sencera (i perquè m’agrada). Malauradament només té aquesta cançó disponible. I l’error és que ell ha escollit posar-se a MySpace on es poden escoltar 4 cançons.

Fins i tot hi ha una cançó “Surfistes en càmera lenta” més escoltada a Last.fm (2426 cops) que a MySpace (2193 cops).

Recordo que a Last.fm només hi ha UNA cançó que puguis escoltar directament (la que enllaço). I per afegir encara més informació diré que aquesta cançó ha estat escoltada 532 cops els últims sis mesos, i la segona més escoltada només 141. La tercera 132, la quarta 131, la cinquena 127. El salt és notable. Mireu, mireu.

I l’error es fa evident quan veus que Sant Google Cercador posa Last.fm de tercer resultat i MySpace de sisè.

Pirulins i piruletes, Hansel i Gretel.

3 thoughts on “MP3 – oliver

  1. M’ha agradat molt la cançó, però de lastfm no me’n surto… últimament estic provant imeem.com que el trobo més intuïtiu i clar (només hi ha la de surfistes).

    I per cert, hauré de mirar això dels mp3, a veure si començo a rebre cartes 🙂

  2. tranquil, no crec que rebis res. Jo diria que ja ha passat aquesta època. I ho dic perquè vaig llegir que no sé quina discogràfica volia tallar la financiació de IFPI, i ja sabem que sense calers no es poden perseguir pirates.

    ja provaré imeem.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *