l’última generació de video consoles

Alex St. John: “Consoles as We Know Them are Gone”: The Death of Console Gaming?
Sony and Microsoft severely overextended themselves. Burned themselves. Burned more money than they could ever hope to get back on these consoles. Even if the Xbox 360 and the PlayStation 3 are wild successes, they will never get their money back.

Interessant article d’un que pensa què pot passar en el futur del mercat de vídeo consoles.

El que explica és que tindrem PlayStation 3 i Xbox 360 per molt de temps mentre intenten recuperar els diners invertits en fer-les. Diu que els PCs són perfectes per jugar, però el problema és la pirateria i per això s’han bolcat en les vídeoconsoles que (malgrats els xips) són una bona protecció anti-pirateria.

També explica que els gràfics ja estan a l’abast de tothom i que els punts forts que veu per seguir guanyant diners en els jocs seran les comunitats de jugadors o els aparells mecànics estil el mando de la Wii (o el Guitar Hero, dic jo).

2 thoughts on “l’última generació de video consoles

  1. Jo fa uns anys jugava a un MMORPG anomenat Ragnarök Online. Era molt més simple que un Final Fantasy i força addictiu. L’empresa que el distribuïa, Gravity, fins i tot facilitava material per a que tu creessis un servidor pirata que mai podria ser tant bo com els seus servidors (amb més gent, més objectes exclusius, més events). Amb això feien que la gent preferís pagar abans de jugar en un servidor inestable o que si era estable no tenia tot el que oferia el servidor de l’empresa. La clau per lluitar contra la pirateria està en oferir sempre un producte que no puguin igualar els usuaris per si sols.

  2. Pingback: nunca nueve » pes2009

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *