La Tafanera, grup d’usuaris

Veure que aquesta notícia havia saltat a la portada de La Tafanera em va fer pensar “qui carai vota aquestes coses?”.

I llavors després d’una superficial investigació he vist que a les últimes 300 notícies de la portada (20 pàgines a 15 notícies per pàgina), n’hi ha 9 de domini ulldepoll.cat (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9).

I aquestes nou notícies sempre han estat votades per quatre usuaris. poper, fifthbussines, nekane i okocha. També hi ha el kubala que n’ha votat 7 de 9, i en roskilde que n’ha votat 6 de 9.

Bé, fins aquí les dades. Si hi ha malícia o senzillament hi ha un grup de persones que s’estimen molt a elles mateixes serà feina per algú altre.

Abans que es confonguin idees, jo també he posat coses meves a La Tafanera, i bé, no crec que hagi de ser un problema. És que si no ho poso jo, no ho farà ningú, sabeu?

6 thoughts on “La Tafanera, grup d’usuaris

  1. Bé, jo no veig gregarisme, i veig auto-promoció en grup, però vaja, com que he fet un estudi superficial, si algú hi veu alguna cosa més que gregarisme que s’ho miri amb més deteniment.

  2. M’estimo a mi mateix? Si
    Quan hi ha algun article de l’ulldepoll.cat a la tafanera el voto? Si

    Crec que has perdut un temps preciós de la teva vida analitzant que un 3% de les notícies que han arribat a portada de la tafanera són de la gran revista d’opinió free l’Ulldepoll, et recomano que per millorar el teu blog dediquis més temps a llegir els articles de l’ulldepoll, per agafar idees, noves seccions …,en fi, ànims, com dius tu mai plou al gust de tothom.

    Salut.

  3. Pingback: nunca nueve » Spam a La Tafanera

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *