Retrobant Last.fm

Ja n’havia parlat, però us torno a suggerir Last.fm.

Ara que pandora s’ha mort, m’he retrobat amb el servei que feia servir abans.

El que m’agrada d’ara és que pots escoltar música que fan els teus “veïns”, música que et recomanen, o pots escoltar la música que li agrada a algú altre (m’agrada aquesta per exemple), o pots escoltar música que s’assembla a un grup que t’agrada (aquest per exemple).

Si pagues 2,5€/mes pots escoltar directament la música que a tu t’agrada, que seria la que ja tens al teu perfil. Jo el meu perfil el vaig construir a base d’instalar un plugin que recollia què escoltava en cada moment. Però ara ja no ho faig i escolto exclusivament a través de la seva web.

Veig que n’he parlat un munt de cops d’aquesta web, però mira, és que està molt bé 🙂

Em vaig registrar a la web fa 4 anys, i he escoltat 26,598 cançons. Us animo a que us hi registreu i us feu amics meus 🙂

Per cert, la web no és perfecte i considera que Björk és un artista similar a Al Tall, cosa bastant remota.

Com a suggeriment bonus: el que jo faig cada matí és mig-clicar (és a dir clicar amb el botó del mig) una carpeta de bookmarks que té: last.fm, bloglines, gmail i flickr. S’obren totes en pestanyes, i amb això esmorzo. És com mirar el diari mentre esmorzes però versió 2.0 :mrgreen:

2n Bonus: una cançó que no hauria descobert sense Last.fm és aquesta. Molt bonica.

4 thoughts on “Retrobant Last.fm

  1. Pingback: nunca nueve » pagar a Last.fm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *