quaderngris.cat

El Bloc de Josep Pla, per fi a la xarxa :: La Tafanera
Dissabte 8 de març, s’inicia el bloc www.elquaderngris.cat. El dietari de Josep Pla, escrit els anys 1918 i 1919, s’anirà transcrivint en format bloc, el mateix dia en que va ser escrit en el llibre original, però 90 anys després. Els usuaris podran llegir el llibre a mesura que passen els dies, i també podran subscriure’s per correu electrònic i rebre’n un fragment. És una iniciativa de Xarxa de Mots amb la col•laboració de la Fundació Josep Pla.

Oh… serà perfecte per tots els estudiants de Filologia Catalana!

Llàstima que el pressumpte bloc no tingui RSS.

One thought on “quaderngris.cat

  1. Una iniciativa d’agrair, molt bona. Josep Pla és un dels escriptors més interessants d’aquest país, allunyat d’una visió mediocre, obre nous camins al lectors: relativitza el món amb la seva ironia plena de vitalitat.

    Felicitats per la iniciativa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *