Microsoft Natural Keyboard

Fa uns dies vaig canviar-me el teclat. Tenia un Microsoft Natural Keyboard de 1994 i ara tinc un Microsoft Natural Keyboard Pro de 1999. Vull comprar-me el Microsoft Natural Ergonomic 4000 (que és del 2005), però se’m resisteix.

IMG_2104

Aquí tenim els dos teclats, el nou és el que té una fila de tecles grises, que han estat un agradable descobriment. A part de configurar-les perquè obrin el Firefox o Thunderbird, també pots fer que tanquin una finestra o pujar i baixar el volum. Tot això ja sabia que es podia fer, però ara que ho he provat em resulta molt pràctic.

El software IntelliType em permet configurar amb limitacions les tecles extres, però ara he trobat SharpKeys que m’ajudarà a configurar-les amb més possibilitats (el programa SharpKeys serveix per configurar qualsevol teclat).

Buscant “IntelliType hacks” al Google trobes coses interessants com aquesta.

També estic fent servir RegShot per després analitzar els canvis que fan els dos programes al registre. Després guardo la configuració en un fitxer .reg que puc editar i fer provatures i aplicar una configuració de cop (tal com he fet amb l’explorador).

Bonus: Un altre programa imprescindible a l’hora de teclejar és ActionKeys (més info).

2 thoughts on “Microsoft Natural Keyboard

  1. Pingback: nunca nueve » teclat nou (el 4000)

  2. Pingback: nunca nueve » escriure la ela geminada

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *