l’alliberament de la dona és una estafa

L’alliberament de la dona és una estafa. Així comença aquest escrit. N’estic cansat de notícies com “només el 12% dels directius són dones”. O “les dones cobren un 11% menys que els homes”.

L’altre dia vaig sentir a la tele que una dona havia mort “víctima de la violència contra les dones”. A part de tocar-me la moral cada cop que parlen de gent concreta que es mereix sortir a la tele perquè s’han mort (com aquells de Tenerife), ara resulta que hi ha un tipus de violència que se’n diu “contra les dones”. És la cosa més absurda que he sentit aquesta última setmana.

No pot existir la “violència contra les dones” perquè no hi ha ningú que vulgui pegar a totes les dones pel fet de ser dones.

Repeteixo que aquest article em sembla interessant.

I vull dir una altra cosa. Aquest cap de setmana he anat a un lloc del nostre país on he vist moltes noies atractives de l’est, algunes mares, algunes acompanyades pel típic home d’aquí, però totes elles enlloc de dir “porque yo lo valgo” o “me gusta ser mujer” anaven vestides per menjar-se-les i pentinades i maquillades que voldries despentinar-les i desmaquillar-les tu mateix.

Jo no he parlat amb cap d’elles, però no crec que visquin sota la pesada retòrica del masclisme ni que es vegin obligades a defensar la dona quan s’adonen que “falta igualtat”.

4 thoughts on “l’alliberament de la dona és una estafa

  1. L’alliberament de la dona certament és una estafa. Però el tema és que ara que les dones, atractives o no, femenines o no, maquillades o no, comencem a treure el nas en feus que fins ara eren privadament masculins, els homes heu perdut el nord i no sabeu com heu de reaccionar a moltes situacions.
    Jo no crec que tot sigui defensable a través del “és que la societat és masclista”, però val a dir que encara falta molt per aconseguir la igualtat de dos gèneres que, per naturalesa, són diferents.
    L’alliberament de la dona és una estafa i ho serà fins que no es comenci a donar l’alliberament de l’home.

  2. Pingback: nunca nueve » individualisme imbècil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *