dvds cirque du soleil

TorrentBox.com – Search results for “cirque soleil”

una pila de dvds dels del cirque du soleil per baixar i veure en família.

sabeu què no m’agrada en general d’aquests dvds? que canvien de pla contínuament i no pots seguir el moviments dels artistes amb naturalitat. sembla prefabricat quan, al meu entendre, veient el dvd hauries de sentir-te espectador perquè amb tants canvis d’angle sembla un muntatge (que potser n’és).

(sense majúscules per a no violentar a ningú)

One thought on “dvds cirque du soleil

  1. Totalment d’acord, realment no te res a veure el punt de vista d’assistir en public a veure-ho en dvd. Se’m fa estrany, vaig veure el “Alegria” fa poc en directe i després per curiositat vaig veure el dvd i en dvd no em va impactar gens ni mica. Penso que tenir-ho en 1080 i una tele de no menys de 40″ ajudaria (pero que no fessin plans tan propers, també)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *