vides creuades

En menys d’una setmana una noia m’ha dit que vol més de mi i l’endemà que ja no vol saber res més de mi, i una altra noia m’ha dit que no vol res i l’endemà que si que en vol més. No sé què he de pensar.

5 thoughts on “vides creuades

  1. fes com el meu germà que surt amb 3 ties al mateix temps i elles no ho saben. Si una s’allunya li queden les altres 2.
    La banca sempre guanya, no el poden xantejar ja que a vegades diuen aquestes coses pq els hi vagis al darrera.

  2. Bacus, m’agrada molt el teu comentari… potser el posaré en pràctica 😛

    Però això de que la banca sempre guanya… queda una mica lleig.

    I mai9, em sembla que ho has posat justament perquè SAPS que les dues llegeixen aquest bloc.

  3. No Trena, no ho he posat perquè sé que ho llegeixen, ho he posat perquè m’ha semblat que no tornaré a viure una situació semblant i en el fons això és un bloc personal. Algun dia ho rellegiré i recordaré què va passar tot llegint el que jo mateix escrivia, com això mateix.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *