MacBook Air, serà o no serà?

MacBook Air – what role does it actualy fulfill? – TrustedReviews Forums

Digg – MacBook AIR: Apple Fails to Understand Needs of Laptop Users

Bé, ja tenim aquí la gent que no sap què carai és això del “Air”. És realment allò que vaig dir de “és un segment diferent”.

Apple treu un ordinador normal que pesa poc i els entesos es pregunten quin sentit té. Quan la queixa més sentida quan la gent porta el portàtil és que pesa.

Jo diria que és el típic cas de quan l’excés de coneixements t’impedeix adonar-te del que és obvi. I amb això no vull dir que l’Air sigui un èxit, potser no, però si que té sentit que l’hagin fet.

Espero impacient una onada de portàtils amb pantalla de 13,3″ que pesin 1,7kg. Això si, que tinguin LAN i puguis canviar la bateria.

2 thoughts on “MacBook Air, serà o no serà?

  1. La gent que fa un us intensiu del portàtil, és a dir, que realment el duu amunt i avall, no li farà gens de gràcia el tema de la bateria.

    És curiós com el d’Apple han canviat de filosofia en aquest aspecte, el Powerbook G4 permetia fins i tot canviar la bateria en “calent”, i ja no en parlem de models més antics que podies intercanviar el lector de cd’s per una bateria i així duplicar-ne l’autonomia.

    I bé, jo no només li trobo a faltar ethernet, sinó que també li trobo a faltar modem, que ens agradi o no, encara resulta molt útil per a les nostres terres.

    En fi, esperem que tingui un efecte “iphone” i serveixi per dinamitzar aquest sector, i que els portàtils lleuger passin a ser alguna cosa més habitual, i sobretot, assequible.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *