horta-guinardó @ internet (.com)

Neix hortaguinardo.org l’agregador de blogs polítics i veinals del 7è districte de Barcelona

Servidor habita en aquest bonic districte amb molt d’unes coses i poc d’unes altres. La pregunta és: m’he d’apuntar a aquest agregador de gent que tan se val què escrigui però ho fa de ben aprop meu?

Els que han votat la notícia (trinitro0, nukem, Cleoninha, donafeminista i dikfib) viuen al districte? Si no hi viuen quin interès hi tenen? Serà per la bellesa de les nostres noies?

Jo no sóc conseller de districte, ni militant veïnal ni de cap partit. Però puc ser un ciutadà anònim o no que amb el bloc em signifiqui pel meu barri? (llegir l’escrit de la notícia per entendre les preguntes) Seria aquest escrit suficient per significar-me?

Era necessari inventar-se la paraula “hortaguinardosfera”?

Si em significo pel meu barri perdré significat pels que no hi viuen? Escriure tot sovint que el barri és una merda em permetria ser inclòs a l’agregador?

Parlar només d’informàtica feta amb ordinadors del barri em fa ser significat pel barri?

Cap més pregunta.

2 thoughts on “horta-guinardó @ internet (.com)

  1. I si en formessis part i algun dia et mudessis? Horta-Guinardó seguiria al teu cor…? La crítica a la independència que es fa des d’alguns sectors s’ha fet realitat: es comença per Catalunya, es continua per les províncies i s’acaba pels barris… O és que potser comencem al revés?

  2. Sí, això de la independència ja ho havia pensat, però ja saps que el millor argument per la independència és el dèficit fiscal, i això no passa entre Horta-Guinardó i Sagrada Família 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *