conduir als 50

Servidor s’està traient el carnet de conduir, i l’altre dia ens vam adonar que quan jo tingui la mateixa experiència que una amiga que té 6 anys més que jo i se’l va treure “quan tocava”, jo tindré 46 anys.

I de cop, tot va ser diferent.

(i ara em pregunto si realment m’haig de treure el carnet, si total, quan el sàpiga fer servir ja començaré a perdre els reflexes)

(i segurament no tindria la pantalla de 30″ si hagués de mantenir un cotxe)

(millor deixo de pensar)

11 thoughts on “conduir als 50

 1. Segur que agrairàs el carnet quan estiguis jubilat i vulguis anar d’excursió quan et peti.

  Un cotxe és un gasto enorme, però un cop tinguis el carnet (i algun any d’antiguitat) sempre podràs llogar-ne algun puntualment i fer colque escapada.

 2. Si penses perdre els reflexes als 46 no sé quina perspectiva és aquesta xD. Mon pare en té 51 i encara és capaç de guanyar-me al joc aquell de les mans sobre els palmells del rival, que t’hi ha de fotre una cleca…

 3. Jo sincerament no m’ho pensaria gaire! jo no sóc de bcn, visc en una comarca i un poble on el bus i el tren passa cada hora mínim, així que el carnet és imprescindible, però només de pensar en poder anar a tot arreu, de compres, a la muntanya, a la platja, etc. crec que val la pena.

  Tindràs una gran llibertat, jo fins i tot he acabat comprant-me una furgo de 2a mà d’aquestes equipades per poder voltar el cap de setmana….

  Salut!

 4. ei, gràcies pels comentaris 😀 😀 😀 Que em tregui el carnet això és segur, el tema és què en faré després. M’hauré d’aficionar a l’esquí o alguna cosa així. 😉

 5. Bé, jo et diré una mica el que ja t’han dit els altres, però… el meu pare té quasi 68 anys i condueix de conya. És cert que té menys reflexes que jo, que tinc la meitat d’anys que ell, però això no vol dir que ell no en tingui, vol dir que jo en tinc molts :p

  I no cal que et compris i mantinguis un cotxe, sempre li pots demanar a la teva amiga que te’l deixi 😉

 6. Gràcies!

  Amb aquest comentari:

  i segurament no tindria la pantalla de 30″ si hagués de mantenir un cotxe

  M’acabes de convéncer per comprar-me un gadget que fa dies que em ronda pel cap 😉

  I efectivament, tenir carnet no implica tenir cotxe! Com a aficionat al bicing, potser t’agrada el carsharing: http://www.catalunyacarsharing.com

 7. Això del carsharing m’ho vaig mirar fa un temps, però veig que han canviat la web (i potser els preus).

  Sí, veig que han canviat els preus. Abans (si no recordo malament) havies de pagar 600€ per donar-te d’alta!

  M’encanta que en la secció “fes números” diu que el cost d’anar a ikea a comprar 4 cadires són 20€. Que dius, doncs millor em compro les cadires a un altre costat!

 8. El meu germà és usuari del Car Sharing, i hem iniciat els tràmits perquè m’admetin a mi també com a conductor autoritzat.

  Algun dia en farem algun “review”, però a trets generals, es podria dir que és carillo, la clatellada per quilometratge és forta, segons com convé més un cotxe de lloguer.

  Però bé, també serveix per treure’t d’algun “apuro”, per a casos puntuals pot resultar útil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *