bloquejat a eBay

Microsoft Natural Ergonomisch 4000 Tastatur – eBay (item 230214523987 end time Jan-21-08 09:34:36 PST)

Ai, quina tristesa…. El venedor d’aquesta subhasta m’ha bloquejat i no li puc comprar. 😥 (a altres subhastes si que podré)

Noname

I era just quan volia comprar un teclat que està força bé i en aquesta subhasta estava bé de preu. Recordo que en el passat li havia preguntat alguna cosa però ell no em va respondre i li vaig tornar a preguntar sense rebre resposta tampoc. Bé, tampoc ho recordo clarament, però no sabia que hagués passat res. I m’he quedat bastant trist quan he anat a fer la puja i m’ha dit que no. Sobretot perquè volia el teclat i el preu era interessant.

Li he enviat un missatge al venedor preguntant-li perquè m’ha bloquejat. 😐

Estic trist com un nen sense sabates.

3 thoughts on “bloquejat a eBay

  1. Pingback: nunca nueve » Microsoft Natural Keyboard

  2. Pingback: nunca nueve » teclat nou (el 4000)

Leave a Reply

Your email address will not be published.