sobrebicing

http://sobrebicing.com/smf/index.php

He fet obert un fòrum sobre el bicing a sobrebicing.com

Tinc algunes idees que he anat madurant mentre pedalo. Algunes són: un mapa millor que el que et donen ells que puguis imprimir i estigui actualitzat.

Els millors carrers i les millors rutes per moure’s per Barcelona. (això és el que més m’agradaria).

Recollir informació que pot ser util a altres bicingclistes.

Recollir els problemes, ni que sigui per saber que no estem sols 🙄

Amb una mica de feina, potser es podria fer un sistema que reculli quantes bicis hi ha a una determinada estació durant el dia. I amb varis usuaris podríem fer estadístiques de vàries estacions.

Per ara, he instalat un simple SimpleMachinesForum 😉 perquè el phpBB que havia instalat a tot.depen.net se’m va omplir de spam.

És innecessari, però com veureu pel bloc tinc tendència als noms singulars (el nick, el nom del bloc, la frase de sub-títol del bloc…), i el nom de sobrebicing també té dos sentits: el de ser per gent que ha de sobreviure al servei del bicing, i el de ser per la gent que va sobre el bicing, és a dir, sobre la bicicleta. I també té el tercer sentit de voler dir que és un fòrum que va sobre el bicing, en el sentit que parla del bicing. Em sembla que no podria haver trobat un nom amb més connotacions :mrgreen:

Au, si us interessa, registreu-vos 🙂

Entre els 100 primers usuaris es sortejarà un timbre trencat tipus del que tenien abans les bicicletes del bicing, o els llums a pila que tampoc funcionaven bé i ja han reemplaçat 😉 😈

6 thoughts on “sobrebicing

 1. Una idea molt interessant, sens dubte! Com comprendràs, jo no m’hi registraré, perquè a Barcelona hi baixo ben poc, però de totes maneres, t’encoratjo a fer-ne una mica de publicitat perquè pot esdevenir una eina molt útil i un mitjà de pressió molt aconseguit. Sort i salut!

 2. Ei molt bé!! Felicitats!! un parell d’anotacions:
  Bo pel Simple Machine, defenso phpBB però m’hi he de barallar cada dia (Spam…).
  Estaria bé que aconseguíssis traduir algunes parts del text i posar alguns colors identificatius del bicing, que cridés més l’atenció. Entenc que tot just comença i t’animo a seguir… si et puc ajudar 🙂

  salutacions

 3. ah, gràcies per l’ajuda 🙂

  per traduir-ho hi ha un paquet que s’instala i ja està (em sembla), i els colors… suposo que també es poden canviar amb una mica de mirar aquí i allà. Però les dues coses les faré si i quan el fòrum mostri que té futur, perquè, per ara, està una mica mort.

  Ara que hi penso, no sé si el SMF té problemes de spam. No ho vaig mirar. En fi, ja es veurà 🙄

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *