Pisos Protecció Oficial, una experiència

Recentment he sabut una notícia que, al donar-me la raó, em veig obligat a fer-vos-la saber a tots 😉 😛

Tinc una amiga, que fa cosa de 10 anys els seus pares es van comprar un pis als Pirineus. No era una segona residència, era la tercera. Ja tenien un apartament a la costa.

I jo li vaig preguntar perquè se l’havien comprat perquè no sabia que tinguessin cap interès per les muntanyes, ni esquiaven, ni res que els mogués a estar-se en aquella zona més de 2 dies seguits.

I ella va dir: és que tenien uns diners, i els han invertit en aquell pis, i, així, de més a més, hi poden anar.

I jo em vaig quedar tot sorprès en aquesta manera de veure les coses.

Bé, a aquesta noia li ha tocat un pis de protecció oficial.

I ja està. No tinc res més a dir. A nivell personal estic molt content per ella, però com a ciutadà no. I no ens equivoquem, la solució no és fer més restrictives les condicions dels pisos de protecció oficial. Podeu llegir més aquí.

Els pisos de protecció oficial són la solució per quan els mass media fan debats sobre els preus dels pisos. Surt el polític i diu “doncs els pagarem nosaltres”, i els ciutadans que miren la tele (que també són els que compren lotaria) creuen que és la solució. I per cada 10 pisos que el polític ha promès, en construeix 1 i aconsegueix 100 vots.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *