Blocs solidaris

Na Trena m’ha concedit un premi solidari (no li podien posar un altre nom? n’estic de solidaritat…)

Jo no atorgaré volia atorgar (però ho he fet) els 5 premis a blocs de gent que escriu coses. Els premiats són:

Ramon Tremosa. Que no fa un blog sinó que va penjant els articles en pdf, però mira, bé que va.

Premi doble a xino-xano i yáng guāng, que tenen la sort d’estar molt lluny de la resta i molt aprop entre ells. Els dos escriuen coses interessants.

També premio a TrustedReviews, que tot i no ser l’únic que llegeixo, ell solet serveix per anar seguint què passa en el món tecnològic i ajudar-me a decidir què compro. Tasca sempre difícil en aquesta democràcia capitalista en què vivim.

Per cert, remirant el meu bloglines m’estic adonant que la majoria de blocs als que estic subscrit s’han mort de vells.

I l’últim premiat (que ja he premiat en altres coses d’aquestes de dir altres blocs) és el Cartes de Mèxic, que és un altre català que va haver de marxar per començar a escriure un bloc (com el parell de premiats anteriors). I aquest té el mèrit d’escriure des del 2004.

6 thoughts on “Blocs solidaris

  1. Quin honor rebre aquest premi!
    En primer lloc vull agrair a l’organització per haver pensat en mi, dir-vos que dedico a aquest premi a la resta de nominats (perquè us el mereixeu tant o més que com jo), a la meva família (sense vosaltres no seria res!) i al GBE: per permetre’m estar amb tu cada dia i creuar mars i oceans junts!

  2. Pingback: Premi Blog Solidari « 阳光 yáng guāng

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *