prostitució d’esquerres

Això que tenim aquí sota és un comentari al moz, un noi de Lleida de 16 anys que va a un esplai i pensa tot de coses sobre la prostitució.

A veure, no se’t va anomenar demagog, se’t va dir “moz, no facis demagògia”. En Moz pot no ser demagog i en una frase fer demagògia. De la mateixa manera que jo no sóc cuiner però em cuino tot de coses per dinar (a vegades inclús pels altres i fins i tot sense cobrar).

No sé perquè aquella dona ens ha d’explicar que ella treballava a la Boqueria i etc etc, ara que rellegeixo l’escric veig que tots plegats estan obsessionats per “la societat” i suposo que ho explica perquè no tinguem aquest estigma que ells diuen que tothom té.

Seguim: Em sembla equivocat dir que “sempre es tractarà millor a un lladre que a una prostituta”. I ara no dic ni que si ni que no, perquè el que passa és que no importa si “la societat” així o aixà, i més encara si hem de mirar si la societat TRACTA així o aixà. Els debats sobre si la societat així o aixà són molt avorrits. Encara que si ells ja saben que SEMPRE tothom pensarà tal cosa no sé ni perquè han fet el documental.

També em sembla equivocat això de comparar una nòvia amb una puta.

Em sembla estúpid dir que a la nostra societat hi ha masclisme tàcit per defensar el que ell vol defensar. Jo també puc dir que a la nostra societat hi ha imbecilitat explícita per defensar el que jo vull, o dir que hi ha una capa de comunisme llibertari, o una anarquia penetrant, o un budisme transversal o impregnador.

També és equivocat parlar de capitalisme. El capitalisme no és “res és dolent pel fet que es vengui”. El Capitalisme és un sistema econòmic i li importa una merda si es venen llibres de Shakespeare o bombes nuclears. Segurament a la Margarida li va molt bé el Capitalisme per dir el que vol dir, però si té ganes de barrejar coses jo puc barrejar la prostitució amb les lleis de Newton i dir que tot el que puja baixa per induir a pensar no sé què de la prostitució.

I també n’estic fins als ous de defensar la prostitució atacant els mitjans de comunicació.

I una cosa més: no és el mateix ser prostituta que advocada.

I una altra cosa referent als diaris amb columnes d’opinió en contra la publicitat i en el mateix diari pàgines d’anuncis de relax: Jo també estic en contra els insults i també he insultat. En aquesta vida es fa el que es pot, i el teu comportament no sempre és perfecte.

5 thoughts on “prostitució d’esquerres

  1. Pingback: Atacant l’estigma (i II): JP i coŀloqui

  2. Ja sé que no es debateix sobre el tema de “donació” d’òrgans però té similituds amb la prostitució. Pot l’estat prohibit intercanvis comercials consentits entre persones per trobar-los “indignes”?

    si jo per exemple decideixo que quan em mori els meus òrgans vagin a un banc privat a canvi de 100.000 euros per la meva família o vendrem 1 dels 2 ronyons, l’estat i té que fotre el nas? avui en dia està prohibit com la prostitució.

    l’esquerra és evangelitzadora, volen “transformar” l’home i la societat, t’aplicaran el seu corró dogmàtic sense contemplacions si protestes et diran reaccionari o fatxa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *