nova gravadora

Després de moltes gravacions amb el mòbil, vaig decidir comprar una gravadora de veu. I després de molt mirar em vaig decidir per la Olympus DS-30 (que podríem resumir com: la millor). Després de mirar preus, vaig apuntar a eBay perquè a la botiga valia 180€. Després de mirar força temps per eBay, abans d’ahir em vaig decidir per aquesta subhasta que sumat l’enviament i transformat en euros m’ha costat: 64,17€. (aquí podríem introduir si val la pena mirar-s’ho tan per uns ‘miserables’ 120€ 😛 )

Si heu clicat a tots els enllaços haureu vist que només té 256MB de memòria i cap possibilitat d’ampliació. També m’havia interessat per la DS-50 amb 1GB, però a la botiga val 300€ i en la millor subhasta que he trobat: 207€.

En 256MB i gravant en la millor qualitat de 44,1kHz i 128kbps, només té 4 hores de gravació, però mira, si algun dia necessito més de 4 hores (i en màxima qualitat) hauré de passejar-me amb un portàtil per anar buidant la memòria de la gravadora.

I ara la reflexió més interessant d’avui:

Per trobar aquella subhasta que s’acabava amb el primer que comprava el producte (perquè és del tipus “Buy It Now”), he fet servir aquest enllaç que em diu quantes “olympus ds-30” hi ha en subhasta que estiguin disponibles als que vivim oprimits per l’Estat Español, i els ordena posant els més barats al principi de la llista. Amb aquest enllaç vaig trobar una subhasta que feia només 4 hores que estava penjada i estava molt bé de preu (de fet, era la primera de la llista).

És curiós observar com el mateix venedor “wbed70”, la setmana anterior havia venut el mateix producte en una subhasta que sense “Buy It Now” va arribar a $119.99, però que ara l’hagués posat només a $79,99 i amb Buy It Now (és a dir, que no pujaria de preu).

Aquesta és la història d’un èxit, però aquí tenim una subhasta que se’m va passar de temps i no vaig poder guanyar. 👿

2 thoughts on “nova gravadora

  1. Pingback: nunca nueve » Cavalia i Manhattan

  2. Pingback: nunca nueve » la nova gravadora envellida

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *