Garantia Seagate

IMG_1692

El disc dur de l’esquerra té garantia fins al 2012 i el de la dreta no té garantia per part de Seagate i per part de la botiga -segons la normativa europea- és de dos anys, o sigui fins al 2009. El que té garantia el vaig comprar a Revolution i el de la dreta a PCGreen. I el que més m’empipa, és que el de PCGreen era una miiiiica més car que el de Revolution.

Quan compreu un disc dur, mireu que no digui “OEM” com diu a l’etiqueta de la dreta. I compreu tan poc com pogueu a PCGreen.

Què diu Seagate quan entres el número de sèrie del disc dur de l’esquerre:

In Warranty

* This drive is covered by a Seagate warranty.

* It may be returned for exchange. You will not receive your original drive in return.

* Please back up all data before returning the drive.

I el de la dreta:

Component
The product you identified was sold as a system component. Please contact your place of purchase for service. Seagate sells many drives to direct OEM (Original Equipment Manufacturer) customers. These products are usually configured for the OEMs only, as components for their systems. You must contact your place of purchase for any warranty support on these drives.
If you purchased this unit directly from Seagate, please return to the previous page and verify your Seagate customer number, because the customer number you entered () does not match our records.

3 thoughts on “Garantia Seagate

  1. Pingback: nunca nueve » Aquest Nadal no compreu l’ordinador a PCGreen

  2. Carai, quins collons tenen. Què els representa a ells? Un preu de cost més barat que repercuteix en un PVP una miiica més alt? Així qualsevol fa negoci..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *