Cúpula de Sant Pau

Algunes fotos de la cúpula de l’Hospital de Sant Pau. Encara que, ara, en aquell edifici no hi curen a ningú i sembla que hi porten gent ben vestida a menjar canapès. I ben fet que fan perquè un malalt no pot apreciar la bellesa d’un bon sostre, en canvi quan menges un canapè sí.

I no voldria minimitzar la feina de la cúpula, però a mi m’ha costat més que a la foto hi surti un simple colom que la cúpula. Potser és perquè sóc un aficionat en la matèria. Qui sap.

IMG_1776

IMG_1739

Hospital de Sant Pau i la torre Agbar

Aquesta última foto la vaig penjar fa deu mesos i l’han mirat 200 vegades, així que potser si que hi ha algú que se les mira i no cal que les posi al bloc. He pujat una altra foto amb la Torre Agbar i la cúpula, d’aquí un temps miraré quanta gent l’ha mirat i trauré conclusions (aix, potser no ho hauria d’haver dit, mecatxis).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *