colònies españoles: Venezuela i Catalunya

SpainNews
Venezuela és una antiga colònia española que ja té poder polític, i Catalunya és una colònia antiga que no té poder polític. Si tinguéssim poder polític no només podríem cremar fotos del Rei sinó que li podríem exigir disculpes si es queixa.

Això m’ha agradat molt escriure-ho, i com que em sembla que fins i tot és interessant, ho enllaço aquí per si algú que no li interessen les meves bronques queixoses constants sobre política momentània (cosa que faig en aquell bloc radioactiu) ho vol llegir pensant que és un pensament molt profund meditat llargament mentre escoltava un home que parlava de Chiapas (Mèxic).

Normalment no escric coses tan llargues i em limito al simple però efectiu: insult. Com que aquest és el bloc personal us faré una confessió: m’agradaria saber què pensaria jo si llegís el bloc SpainNews. I dubto si m’agradaria llegir-lo.

3 thoughts on “colònies españoles: Venezuela i Catalunya

  1. Pingback: nunca nueve » SpainNews vs El Periódico de Catalunya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *