Cavalia i Manhattan

Part dels problemes d’avui no és tan el preu de les coses sinó si ningú les ha comprades abans. Ho veiem en les reserves de restaurants, ho vaig veure amb la gravadora, i també ho vaig veure quan vaig comprar entrades pel Cirque du Soleil fa un temps.

Assessorat per experts intento que els blocs siguin eines de comunicació ciutadana de les xarxes socials que seran globals en termes territorials i parcials matèries sectorials. És a dir, prescindir dels telenotícies i els anuncis.

Tinc pendent fer un escrit de perquè no comprar Cillit-Bang. Bé, ja ho poso ara i feina feta: No compreu Cillit-Bang perquè és una merda. Neteja molt millor el KH-7.

Un cop superat l’exemple i els motius de perquè escric coses aparentment inútils com les meves preferències en auriculars, podem continuar amb el motiu real d’aquesta entrada:

Cavalia és un espectacle que faran a Barcelona a principis de Febrer del 2008. Falten 64 dies abans no comenci, però com he dit al principi, si voleu anar-hi, no us desperteu quan només faltin 30 dies per la funció perquè no li veureu ni la cua al cavall. I si l’espectacle és dolent, com a mínim l’haureu vist des d’un bon seient.

Ah, i això de Manhattan al títol és perquè una amiga d’una amiga diu que està tan complicat sopar un divendres o dissabte a un restaurant que, sips, sembla Manhattan.

Tantes manifestacions per la manca de pisos i al final faltaran restaurants. En fi.

8 thoughts on “Cavalia i Manhattan

  1. Pingback: nunca nueve » Cavalia

  2. Pingback: nunca nueve » Cavalia

  3. Pingback: nunca nueve » Zapatero en Concert

  4. ola jo ja e vist l’espectacle CAVALIA i es mt bonic
    pero akets espectacles n i vaig mt pk jo tinc 20 cavalls professionals k tb fan espectacles d’akets i jo tb amb la jinjer la euga blanca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *