Aquest Nadal no compreu l’ordinador a PCGreen

He posat l’entrada Garantia Seagate a latafanera. L’he escrit més explícitament per centrar l’atenció en el que és important. Malauradament fins ara només l’han votat 4 persones i encara no ha saltat a la portada. Si creieu que val la pena que ho sàpiga més gent, voteu-la. Personalment crec que és bastant important, perquè no és el mateix un disc dur amb 2 anys de garantia que pagar el mateix i tenir 5 anys de garantia.

[editat] la notícia ja ha arribat a la portada. Enhorabona 🙂

3 thoughts on “Aquest Nadal no compreu l’ordinador a PCGreen

  1. abans de posar això suposo que ho tens molt ben documentat… Jo no compro a pcreen perquè per estadística, personal meva, els ordinadors peten més que la resta i em fa pensar que quelcom no es fa bé allà dins, però tampoc no m’agrada fer acusacions infundades.

  2. Si que ho tinc ben documentat. Com pots veure a l’enllaç vaig comprar dos disc durs un a PCGreen i l’altre a Revolution i he posat el número de sèrie a la web de Seagate, i els resultats estan a la vista.

    No vaig comprar un disc dur aquí i l’altre allà per fer cap prova.

    I si mires la foto de flickr hi ha un comentari d’un que no sap res d’aquestes dues botigues però que veient l’etiqueta ja ha vist que és la típica situació de Retail vs OEM (el noi tampoc sap català).

    Sé que a Life també venen els disc durs amb 5 anys de garantia perquè vaig demanar que me’ls ensenyessin i l’etiqueta era com la del disc dur de Revolution.

  3. Pingback: nunca nueve » una aigua que ajuda diferent

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *