Quad, o posar-se al corrent del què val la pena

Ask Dan: Which chipset for quad-core overclocking?

M’ha semblat interessant per la visió que dóna de com estan les coses ara mateix en el món dels ordinadors. No és una visió objectiva és subjectiva, que és, en el fons, el que necessites per saber si t’has de comprar això o allò.

Com que ara em preocupen els kilowatthora, això és que més destaco:

And these quad-core processors need twice as much power as equal-clocked twin-core versions, just to start with. So an overclocked quad-core can quite easily need four times as much power as a stock-speed dual-core.

Per cert, m’he comprat un medidor d’energia per 22€. Si algú li fa gràcia mirar quan gasten els seus aparells però no vol comprar-se el bitxet, m’avinc a compartir-lo gratuïtament. I si sap alemany millor perquè m’està costant molt llegir les instruccions. 🙄

3 thoughts on “Quad, o posar-se al corrent del què val la pena

  1. Gigabyte GA-P35-DS3P+Q6600 va bastant bé, el que he notat és que quan el puges a 3Ghz es calenta molt. Asus Silent Knight. Tot això i una GF-8800gts640 amb una alimentació de 500/600 watts funciona.

    com diu l’article la ddr3 de moment és massa cara i amb una ddr2-800 tens bus de sobres (1600) pels actuals chips (1066,1333) encara que estiguin OC.

    Sobre el chip no hi ha color q6600 210e i q6700 420e val el doble per només per 200mhz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *