Leche Pascual

‘Leche Pascual’ diu que no empra el català a les tanques per motius econòmics
Tot i això, no cal anar gaires anys enrera per recordar que una decisió empresarial d’aquest mateix grup -deixar de comprar llet a les granjes del Principat- li va valdre un boicot dels consumidors catalans als seus productes. Un boicot que va fer rectificar la companyia, i que tot i això a dies d’avui molts catalans encara continuen practicant. A més a més, el Grupo Leche Pascual va ser una de les empreses que va denunciar el jove de Lloret, Èric Bertran, per haver-los demanat que etiquetessin els seus productes en català

Certament, Leche Pascual és *la* marca a qui procuro no comprar mai res.

I per demostrar que sóc un català emprenyat, m’he passat una estona tunejant el seu logo.

logo_grupo leche fachal

Això si que és un boicot i no la tontaria del cava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *