Anècdota de 2n de BUP

L’altre dia vaig recordar una anècdota que va passar quan feia 2n de BUP.

En aquell curs fèiem Llatí i la professora dedicava un dimarts a la tarda a explicar-nos mitologia grega. Dimarts al matí teníem una hora de Francès i amablement la professora ens va cedir part de la seva classe per estudiar l’examen de mitologia de la tarda.

Llavors la professora es va preguntar de manera retòrica perquè fèiem mitologia grega en una classe de llatí. I jo li vaig respondre que en aquell moment estàvem fent mitologia a la classe de Francès. Ella es va enfadar molt i va dir que no ens deixaria mai més temps per estudiar exàmens d’altres assignatures.

Jo no vaig entendre què havia passat. Després vaig pensar que amb la seva pregunta volia mostrar superioritat i la meva frase la feia quedar en evidència. Però la meva resposta només era una còpia de la seva.

Aquesta anècdota em resulta interessant perquè va ser el primer cop que no vaig entendre les conseqüències del que deia, cosa que m’ha passat vàries vegades.

Recordo que vaig fer una pregunta a 1r de carrera a un professor i tota la classe i ell mateix es van quedar muts, i llavors sorprès per la tensió que havia creat vaig dir “ei, de bon rollo eh!”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *