whereisit (i treesize pro)

Us recomano el programa whereisit, o amb espais “where is it”.

Serveix per catalogar coses que no tens sempre connectades al pc. Per exemple, CDRs, DVDRs o HDDs.

Dues coses que té bones el programa: Identifica el HDD que has connectat pel número de sèrie i té un botó d’actualitzar el catàleg que el que fa és buscar quins HDD estan connectats i els actualitza, sense que tu li hagis de indicar quins HDD de la llista estan connectats.

Segona cosa bona: Recull molta informació dels fitxers, pot llegir què hi ha dins dels fitxers comprimits, de les fotos en pot fer miniatures o llegir les dades EXIF, i té mil altres plugins per llegir altres fitxers, com per exemple, els fitxers d’Autocad. (cosa que m’anirà molt bé el dia que em decideixi a estudiar Arquitectura)

Només té una pega, val 40$, i les versions piratejades et poden putejar perquè l’autor del programa era cracker i es sap tots els trucs.

Un altre programa que m’agrada molt és el TreeSize Pro. La funció principal és veure on s’amaguen les GB en el HDD, però el detall pràctic que més faig servir és que pot posar una columna a l’explorador de fitxers de windows on et diu el tamany que ocupa cada carpeta, cosa que no fa la columna normal del winxp.

Au, que us siguin utils aquests dos programes, que a mi em van molt bé 😀 (fins que ubuntu m’ilumini el camí).

7 thoughts on “whereisit (i treesize pro)

  1. cert, això és perquè la versió 7.04 que vaig provar no detectava les dues pantalles, així que mitja volta i ja ho tornarem a provar amb la versió 7.10 que he llegit sí que podré activar-les amb 4 clics, com quan estic a windows 🙂

  2. Pingback: nunca nueve » Un escriptori virtual per a Windows que funciona

  3. Pingback: nunca nueve » recordar columnes del Windwos Explorer

  4. Pingback: llista de pelis al mòbil Android | nunca nueve

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *