veritats inconvenients de la IFPI

IFPI: Ten “inconvenient truths” about file-swapping
7. The anti-copyright movement does not create jobs, exports, tax revenues and economic growth–it largely consists of people pontificating on a commercial world about which they know little.

La IFPI és l’organització que em va fer esborrar 25 mp3 que havia penjat setmanalment perquè els lectors escoltessin música que, potser, no coneixien. Ara, aquesta organització ens surt amb 10 ‘veritats’ per incomodar qui no paga pels mp3.

Em fa gràcia el punt 7. No m’ha semblat que qui es baixa mp3 formi part de cap moviment, i en tot cas, són ells que formen part d’un moviment que vol que paguem sempre per escoltar qualsevol música, en qualsevol lloc en qualsevol moment i de qualsevol manera. I són ells que entenen molt bé l’economia i el marqueting de la música, però no entenen què és la música “which they know little”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *